23948sdkhjf

Ny konserndirektør i Ramirent

Fredrik Brandal er utnevnt til konserndirektør i Ramirent Norge og medlem av konsernets ledergruppe fra 1. september 2020.

Fredrik Brandal startet i Ramirent i 2013 som direktør for Flåte- og Supply Chain og ble i 2017 utnevnt til nåværende stilling som Retail Direktør for Ramirent Norge.

– Jeg er glad for å ønske Fredrik velkommen til konsernledelsen. Fredrik har praktisk erfaring fra vår norske virksomhet og er en ekte Ramirenter med evner til å drive utviklingen av vår norske virksomhet i neste fase, sier konsernsjef Erik Bengtsson.

Fredrik Brandal tar over stillingen etter Øyvind Emblem, som har vært konserndirektør i Ramirent Norge og medlem av konsernets ledergruppe siden 2015, og som har takket ja til en stilling utenfor Ramirentkonsernet.

– Jeg vil takke Øyvind for hans dedikerte arbeid med å utvikle og snu vår norske virksomhet på en smidig måte og med høyt fokus på våre verdier. Han har vært et høyt verdsatt medlem av konsernets ledergruppe, og jeg ønsker Øyvind det beste videre i karrieren, sier Erik Bengtsson.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094