23948sdkhjf

Anleggsmessa avholdes i september

Styret i Sørlandets Travpark har besluttet å avholde Anleggsmessa 2020. Messen avholdes 25. og 26. september. med strenge smittevernsrestriksjoner.

Anleggsmessa har vært arrangert på Sørlandets Travpark i 2014 og 2017, og i år skulle messen etter planen vært i midten av juni. På grunn av oppblussingen av koronasmitten i vår ble det avgjort at Anleggsmessa skulle utsettes til høsten 2020.

Trygg og forsvarlig gjennomføring

Ifølge en pressemelding har styret i Travparken tatt en grundig vurdering av den nåværende smittesituasjonen og vedtok i dag å gjennomføre Anleggsmessa 2020 som planlagt.

– Vi har hatt en god dialog med de lokale helsemyndighetene og føler oss trygge på at vi skal gjennomføre messa på en trygg og forsvarlig måte. Både utstillere, publikum og våre ansatte skal være sikre på at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene når vi står som arrangører, sier styreleder i Travparken, Vemund Hansen.

Gode erfaringer

Sørlandets Travpark har gjort seg mange erfaringer med å arrangere ulike tilstelninger i perioden etter at koronasmitten kom til landet.

– Da vi hadde eksamener for privatister på hus i mai og juni hadde vi et strengt renholdsregime hvor toalettene for eksempel ble rengjort hver eneste halvtime hver dag. Både under eksamensperioden og Sommertravet i juli var vi svært nøye på at personer hadde strengt adskilte soner å forholde seg til, fortsetter Hansen.

Går mot rekord

Til tross for at enkelte av de påmeldte firmaene har trukket seg, med koronasituasjonen som begrunnelse, går det mot rekord i antall utstillere på høstens messe.

– Vi har over 80 utstillere påmeldt og får daglig tilbakemeldinger om at mange av disse gleder seg til messa. I en utfordrende situasjon er mange glade for at noe vender tilbake til «det normale», påpeker messeansvarlig, Ingvar Ludvigsen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078