23948sdkhjf

Bygg Reis Deg 2021: 75 prosent allerede solgt

Med hele 75 prosent dekning, godt over ett år i forveien, ligger Bygg Reis Deg godt an til å kunne utvikle tidenes viktigste messeopplevelse sammen med sine utstillere.

Bygg Reis Deg AS opplyser i en pressemelding at de er svært glade for at mange i en slik periode klarer å løfte blikket og se fremover mot neste års Bygg Reis Deg som arrangeres 20. til 23. oktober 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Viktig møteplass

Det faktum at vi i år har mistet en rekke fysiske møteplasser, har selvfølgelig bidratt til å skape et økt behov for å vise frem produkter og løsninger, samt treffe både nye og eksisterende kunder. Fysiske møteplasser som Bygg Reis Deg er svært viktige for å få til det nødvendige samarbeidet og samspillet i næringen, skriver arrangøren.

Smittevern i fokus

Selv om det er lenge til neste Bygg Reis Deg følger arrangøren nøye med på situasjonen rundt Covid-19 og gjør det de kan for å etterkomme de retningslinjene som blir gitt. I pressemeldingen heter det at de skal sørge for at de legger til rette for at messen blir gjennomført i trygge rammer med fokus på smittevern og lav terskel for å skape gode dialoger. Det jobbes nå med å utvikle et faglig program av best mulig kvalitet som arrangøren håper vil fenge samtlige verdiskapere i en byggeprosess. Bygg Reis Deg lover å sørge for at alle de besøkende skal få oppdatert sin kunnskap om hvilke valg de bør gjøre for at akkurat deres byggeprosjekt blir av topp, bærekraftig kvalitet.

Bygg Reis Deg ønsker selvfølgelig å ivareta både tidligere og nye utstillere på best mulig måte og oppfordrer derfor alle som ønsker å delta om å sikre seg en plass allerede nå. Påmelding kan skje her. Man kan også ta kontakt med arrangøren telefon 23 11 44 90 eller på mail til brd@byggreisdeg.no.

Bygg Reis Deg arrangeres annen hvert år på Norges Varemesse i Lillestrøm. Messen har siden 1954 vært byggenæringens viktigste møteplass som samler over 500 utstillere fra hele næringen og over 40.000 bygginteressert publikum. Messen arrangeres av Bygg Reis Deg AS som er eid av Bygningsartikel-Grossisternes Forening og Byggevareindustriens Forening

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079