23948sdkhjf

Bygger landets største logistikkbygg for dekk og felger

Dekkleverandøren Starco Norge AS har inngått leieavtale med Thon Eiendom om et nytt logistikk- og lagerbygg på ca. 23.000 kvadratmeter som skal oppføres på Gardermoen.

Starco Norge er en av landets største distributører av dekk, felger og smøroljer med en årsomsetning på ca. 500 millioner kroner. Selskapet ble etablert i 2015 etter at Egil Stenshagen og Pål Oord valgte å fusjonere importselskapene Auto Grip AS og InterContact Norway AS inn i et det nye selskapet Starco Norge AS.

Hovedkontor og sentrallager

– Vi er glad for den nye avtalen om et nybygg i Gardermoen Park. Bygningen skal være hovedkontor og sentrallager for våre firmaer, sier Egil Stenshagen, styreformann i Starco Norge AS.

Selskapet har i dag lagerlokaler i Trondheim, Bodø og Ålesund, samt flere lagre på Østlandet.

– Det er lagrene våre på Østlandet som nå vil bli samlet i den nye lager- og logistikkbygningen på Gardermoen. I nybygget vil også DekkTeam-kjeden få sitt nye hovedkontor, og i tillegg åpner vi et nytt dekkverksted, opplyser Stenshagen.

Norges største logistikkbygg for dekk og felger

– Det siste halvåret har vi økt omsetningen med 15 prosent da nordmenn har oppholdt seg i Norge og kjørt mer bil. Vi håper å kunne opprettholde salgsveksten og da er hyppige leveranser og et omfattende sortiment viktige konkurransefaktorer for oss. Nybygget på Gardermoen gjør at vi får et sentrallager og større kapasitet. Dette blir det største logistikkbygget for dekk og felger i Norge, sier Pål Oord, daglig leder i Starco Norge AS.

Godt samarbeid

– Vi er fornøyd med å ha signert denne avtalen med Starco Norge som er et spennende firma i vekst. Det nye lageret ligger sentralt til på Gardermoen som er et område perfekt for import, logistikk og transport. Vi har hatt et godt samarbeid med å tilpasse eiendommen til Starco Norges behov og ønsker, og vi gleder oss til ferdigstillelse og innflytting i 2022, sier Annette Hofgaard, direktør for næringseiendom hos Thon Eiendom.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.205