23948sdkhjf

Bygger kontorbygg i Drammen

Betonmast Buskerud-Vestfold starter nå i august bygging av et 3.700 kvm stort kontorbygg i Kobbervikdalen.

Betonmast signerte i våres en avtale med Eikparken Eiendom om prosjektering og bygging av kontorbygget G5 i Kobbervikdalen sør for Drammen. Kontrakten er en samspillsentreprise med verdi på om lag 56 millioner kroner ekskl. mva.

– Etter en god og produktiv periode med utvikling av prosjektet i samspill, ser vi nå frem til byggestart, sier Eskil Thorkildsen, daglig leder i Betonmast Buskerud-Vestfold. – Både byggherren og våre medarbeidere har gjort en strålende jobb med å optimalisere bygget og gjøre det klart for en effektiv produksjonsfase, fortsetter Thorkildsen.

Digitale metoder

– Vi har gjennomført utvikling og prosjektering i samspill med utbygger og underentreprenører, sier Kristian Gjestemoen, prosjektsjef i Betonmast Buskerud-Vestfold. Vi bruker prinsipper fra VDC og involverende planlegging ved gjennomføring av våre prosjekter. Grunnet Covid-19 og begrensede muligheter for fysiske møter, måtte vi tenke nytt rundt hvordan vi kunne legge til rette for heldigitale kommunikasjonsarenaer. Løsningene har fungert godt og vi har utviklet en effektiv digital metode for planlegging og utvikling som vi tar med oss videre til kommende prosjekter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079