23948sdkhjf

Workhand bryter med ATG

13. juli 2020 avsluttes forhandleravtalen Workhand har med ATG om hansker i Norge. Workhand satser nå på egne innovasjoner og lanserer i samme moment flere nye hanskeserier.

– Vi har hatt et godt samarbeid med ATG i flere år, men denne våren var timingen riktig og det var på tide for oss å satse på eget brand og egen teknologi i enda større grad, sier gründeren av Workhand, Tom Stokke.

­Jobbet frem over flere år

Workhands nye teknologier har tatt flere år å utvikle, og gründeren selv står bak flere av nyvinningene.

– Ingenting er overlatt til tilfeldighetene med disse hanskene. All utvikling har skjedd på bakgrunn av ønsker fra brukerne, og vi har jobbet knallhardt over lengre tid med de nye teknologiene. Nå gleder vi oss til å vise de frem, sier den entusiastiske gründeren.

Tom Stokke

For å sørge for at hanskene sitter som støpt, er hanskene strikket med den banebrytende MagicKnit-teknologien, en datastyrt strikketeknologi Workhand benytter seg av.

– Dette er noe helt nytt og sørger for optimal passform med 4-veis stretch som er strikket etter hånden. Hanskene vil dermed legge seg tett inntil huden og du kan nesten ikke kjenne at du har på hansker. Hansken har også ekstrem luftsirkulasjon slik at den kan beholdes på hele dagen, forteller Tom Stokke.

Bærekraftige hansker

Serien Dry-Fit er strikket av SmartFiber-garn fra resirkulerte plastflasker. Hele Dry-Fit serien er Øko-Tex® sertifisert og hanskene inneholder ingen giftige substanser. De blir i tillegg vasket før pakking og Workhand bruker økovennlig trykk, nedbrytbare poser og miljøvennlig papir.

– Vi vet at hansker ofte ender opp som avfall, og derfor ønsker vi å hjelpe folk til å ta smarte og bærekraftige valg uten at det går på bekostning av hverken kvalitet, varighet eller komfort, avslutter gründer Tom Stokke.

Kilde: pressemelding workhans

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156