23948sdkhjf

Skanska får bygge Nydalsbrua

Statens vegvesen tildeler Skanska Norge AS kontrakten på rv. 706 Nydalsbrua i Trondheim, med en kontraktsum på drøye 800 millioner kroner.

Skanska Norge AS kom best ut i tilbudskonkurransen både på pris og kvalitet, etter at både kinesiske Sichuan Road Group og Implenia Norge var dyrere og ble rangert dårligere i konkurransen. AF Gruppen og PNC Norge var inne tidligere i prosessen, melder Statens vegvesen i en pressemelding.

– Vi har informert entreprenørene om resultatet av tilbudskonkurransen, og nå har de som ikke rakk opp ti dagers klagefrist. Etter at fristen er ute, kan vi gå til kontraktsignering, men det vil trolig skje rett over ferien, sier prosjektleder Almar Aronsen i Statens vegvesen.

Kontrakten ble lyst ut i fjor sommer, som en konkurranse med prekvalifisering og forhandlingsmøter underveis.

– Vi har lagt vekt på både tilbudsprisen og hvordan entreprenørene har valgt å løse oppdraget. Vi har også lagt vekt på erfaring og CV hos de aktuelle entreprenørene. Prosjektet har stor kompleksitet, med nærhet til trafikk, og mange arbeidsoppgaver skal foregå parallelt på et trangt område, sier byggeleder Martin Jusnes Engum.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047