23948sdkhjf

Eli Grimsby blir direktør i Oslobygg

Styret i Oslobygg KF har tilsatt Eli Grimsby som direktør i Oslo kommunes nye eiendomsforetak. 

Med ansettelsen av Eli Grimsby vil arbeidet med å utvikle og etablere Oslobygg starte for fullt fra 1. august. Foretaket vil være operativt i løpet av 2021.

Oslobygg blir en av Norges største byggherrer og eiendomsaktør med rundt 600 ansatte og en omfattende prosjekt- og eiendomsportefølje. Oslobygg vil bestå av det som i dag er de kommunale foretakene Kultur- og idrettsbygg, Omsorgsbygg, Undervisningsbygg og utbyggingsvirksomheten til Boligbygg.

Solid toppledererfaring

– Eli Grimsby har solid toppledererfaring og bred kunnskap om eiendomssektoren og Oslo kommunes eiendomsutviklings- og forvaltningsoppgaver. Med Eli Grimsby får Oslobygg en faglig og strategisk dyktig leder, og vi er veldig fornøyde med at hun har takket ja til jobben, sier styreleder i Oslobygg, Maria Moræus Hanssen.

Eli Grimsby kommer fra stillingen som administrerende direktør i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF der hun har hatt ansvar for store komplekse prosjekter som Deichman Bjørvika og det nye Munchmuseet. Grimsby har 25 års ledererfaring fra ulike stillinger i Oslo kommune, blant annet som administrerende direktør for Oslo2022, Bymiljøetaten og Vann- og Avløpsetaten. Grimsby er utdannet sivilingeniør, bygg og anlegg.

Skal bli faglig sterkere

– Jeg er veldig stolt over å få styrets tillit, og gleder meg til å ta fatt på jobben. Med etableringen av Oslobygg forenes flere virksomheter, og sammen skal vi bli faglig sterkere og mer ressurseffektive. Muligheten til å bygge en organisasjon til beste for byens innbyggere med kompetanse og ferdigheter som spenner over teknologi, digitalisering, bærekraft og alle byggfagets fasetter, motiverer og inspirer meg, sier Eli Grimsby.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125