23948sdkhjf

Stangeland vant storkontrakt i Rogaland

Stangeland Maskin leverte et tilbud på 277 millioner kroner og vant den største kontrakten som er utlyst i Rogaland hittil i år.

Rogaland Fylkeskommune er byggherre for bygging av ny bussvei langs Fv. 44 mellom Diagonalen og Gauselstasjon i Stavanger kommune. Utbyggingen skal gi bedre fremkommelighet for kollektivtrafikken.

Ved åpningen av innleverte tilbud hadde Stangeland Maskin lavest pris på ca. 277 millioner ekskl. mva og vant med det den største kontrakten som er utlyst i Rogaland hittil i år.

En gledens dag

– Det er en gledens dag, sier daglig leder Tommy Stangeland. – Det var viktig for oss å befeste vår posisjon som ledende, og det gir godt med arbeid i tiden fremover, legger han til.

Prosjektet har oppstart august og skal ferdigstilles innen 31. mars 2023.

Det skal bygges 1.300 meter fylkesvei, 400 meter kommunalvei og 300 meter privatvei. Det skal legges to kulverter på til sammen 65 meter. I tillegg kommer murer, spunt og VA.

Gir arbeid til 10-20 personer i hele byggeperioden

Prosjektutviklere Einar Joa og Glenn Time har jobbet daglig med tilbudet i fire uker.

– Vi har solid erfaring internt som gjør at vi sammen finner gode løsninger, sier Time. – Løsningene er nemlig nøkkelordet for å treffe med prisen i et stramt marked.

Prosjektet gir arbeid til mellom 10-20 ansatte i hele byggeperioden, i tillegg til alt som tildeles av UE-kontrakter.

– Det blir mange kortreiste leveranser innen betong- asfalt og fundamenteringsfagene, sier Joa. Alt av underleverandører blir lokale og disse kontraktene tildeles av prosjektet før sommeren.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062