23948sdkhjf

NCC skal bygge nye Granåsen

NCC er valgt til å bygge Granåsen Idrettspark, del 2, for Trondheim kommune i en samspillsentreprise.

NCC ble ut fra en totalvurdering av kompetanse, ressurser i tilbudt prosjektledelse, pris og oppdragsforståelse valg som entreprenør for dette oppdraget.

I planleggingsfasen vil det bli utarbeidet en målpris for prosjektgjennomføringen. Denne vil være klar i første kvartal 2021. Fase 2, prosjektgjennomføringen skal starte 1. april 2021.

– Vi ser frem til å samarbeide med NCC i utviklingen av del 2 av Granåsen Idrettspark. NCC har dokumentert betydelig kompetanse på grunnarbeid og har med seg underentreprenør med erfaring fra Midtstubakken i Oslo, sier Mona Åsgård, prosjektleder i Trondheim kommune.

– Vi er svært tilfreds med denne avtalen og vi gleder oss til å starte arbeidet i Granåsen. Gjennomføringsmodellen krever høy grad av samhandling med byggherren, våre valgte underentreprenører, rådgivere og NCC personell. Dette har vi solid erfaring med på både bygg og anleggssiden, sier direktør for divisjon Building i NCC Norge, Roger Nygård.

Bratt terreng

Prosjektet omfatter utvidelse av ovarenn storbakke, nytt ovarenn i normalbakke, utbedring og ombygging av unnarenn i begge bakkene, ny skiskytterarena, ny skibro, nytt dommerbygg, nye trenertribuner, nytt arenabygg med tribuner, ny stolheis, samt sikring av skråninger, drenering og adkomstveier.

NCC vil utarbeide nøye risikovurderinger og Sikker-Jobb-Analyser av arbeidet som skal gjennomføres. Særlig fokus vil det være på deler av grunnarbeidet, som vil foregår i bratt skrånende terreng.

Hoppbakkene skal være ferdig før vintersesongen 2022/23, og hele idrettsparken skal være ferdig til overlevering sommeren 2023.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079