23948sdkhjf

Smistad mur og flis får avtale med SUS2023

Helse Stavanger har inngått avtale med Smistad mur og flis AS på Haugalandet om å levere innervegger til det nye universitetssykehuset i Stavanger (SUS2023). Rundt 80.000 betongblokker som hver veier 25 kilo vil gå med.

 

Leveransen på innervegger av murte betongblokker som skal leveres til det nye universitetssykehuset i Stavanger gjør at de nå forbereder å bruke 6.500 kvm med betongblokker. Dette utgjør en solid mengde, totalt vil det gå med ca. 80.000 betongblokker som hver veier 25 kilo.

Kontrakten har en verdi på 10 millioner kroner inkl. mva, opplyser Helse Stavanger i en pressemelding.

– For oss betyr dette at vi har langsiktighet og kan planlegge fremover, og det er viktig for å sikre arbeidsplassene våre. Vi forventer at mellom 5 og 8 personer fra oss kommer til å være sysselsatt med denne jobben når vi starter opp, sier Anita Smistad, administrasjonsleder i Smistad mur og flis AS.

Familieselskapet har en over 25 år lang historie og solid forankring i Karmsund ved Haugesund. Det er 22 personer ansatt i selskapet som i 2018 omsatte for nær 24 millioner kroner.

Erfaring med sykehusbygg

Vi har god erfaring med å levere til offentlige prosjekter og ser frem til å starte samarbeidet med SUS2023 og teamet der. Våre folk er godt kjent med å jobbe med sykehusbygg fordi vi har avtaler om leveranser til nybygg på Haukeland universitetssykehus i Bergen, der de bygger ny barneavdeling, sier Smistad.

– Det er kjekt å se at et familiedrevet selskap som Smistad mur og flis AS skal levere til vårt nye universitetssykehus, og jeg ønsker dem velkommen i «familien» av leverandører fra Rogaland. Nå skal vi gjøre vårt for å få til et godt samarbeid og sikre at vi sammen er klare til å få alt på plass i rett tid, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for SUS2023.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094