23948sdkhjf

Frastjålet 7.000 liter diesel på nasjonaldagen

Entreprenørfirmaet Kaare Mortensen har blitt frastjålet rundt 7.000 liter diesel fra et anleggsområde på Tranby i Lier. – Dette blir bare en del av statistikken, sier en frustrert og oppgitt formann.

Det var et begredelig syn som møtte de ansatte i entreprenørselskapet Kaare Mortensen på mandag. På et anleggsområde i nærheten av Lyngåskrysset på Tranby i Lier hadde uvedkommende brutt opp låser og stjålet om lag 7.000 liter diesel fra tre tanker og en hjullaster, melder Lierposten (bak betalingsmur).

Gravemaskinfører Gunnar Paulsen er forbanna og fortvilet over tyveriet

– Dette er dårlig gjort og går ut over arbeidsfolk, sier han til lokalavisen.  Etter at sjefen var informert og politiet varslet, måtte de ansatte reise til Drammen for å hente en liten skvett med diesel, slik at de kunne få start på både hjullasteren og arbeidsdagen.

Også formann og gravmaskinsjåfør Håvard Gevelt er frustrert over dieseltyveriet:

– Det er nesten deprimerende. Dieseltyveri er ikke noe ukjent fenomen har pågått i mange år. Dette blir bare en del av statistikken, uttaler han til Lierposten.  

Gevelt tror kjeltringene må ha vært på området flere ganger i løpet av 17. mai eller natt til mandag. Han vet ikke hvor markedet for den stjålne dieselen vil være, men utelukker ikke at andre useriøse aktører i markedet kan være potensielle kunder eller at enkelte båtførere trolig kan sikre seg billig diesel i løpet av sommeren.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063