23948sdkhjf

Stavdal og Loxam har fusjonert

Utleieselskapene Stavdal AS og Loxam AS fusjonerte 1. mai og navnet på det nye selskapet er Stavdal AS.

Dermed blir Loxams avdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen slått sammen med Stavdals avdeling på Furuset i Oslo. Oslo-avdelingene til Stavdal og Loxam vil bli samlokalisert på Furuset der også hovedkontoret for det nye selskapet vil ligge.

Les også: Nytt om navn

Satser videre i Oslo, Bergen og Trondheim

– Målet med sammenslåingen er å etablere et sterkt selskap som skal angripe de lokale markedene i byer som Oslo, Bergen og Trondheim, forklarer daglig leder i Stavdal AS, Erik Nerbøvik Stensby. Han blir nå leder for de sammenslåtte selskapet som vil få totalt 30 ansatte.

Det nye selskapet skal være en uavhengig liftspesialist innen markedet for små- og mellomstore bedrifter.

– I tillegg leier vi også ut utstyr til større landsdekkende bedrifter og mer omfattende prosjekter samt til privatpersoner som bare skal male huset eller bygge terrasse. Vi har både spesiallifter og stillaser, men samtidig tilbyr vi også et bredt utvalg av annet utstyr. I Stavdal legger vi vekt på å være fleksible, og vi har blant annet egne servicefolk som kan rykke ut på kort varsel, sier Stensby som er opptatt av å tilby kundene et høyt servicenivå.

Styreformann i Stavdal AS, Øyvind Emblem, har store forhåpninger til sammenslåingen.

– Det er gledelig at vi nå får satt sammen et nytt, frittstående, fleksibelt og profesjonelt drevet selskap innen utleiebransjen. Jeg er imponert over kompetansen i de to bedriftene, og sammen vil de utgjøre et veldig slagkraftig selskap. Vi skal fortsette å bygge Stavdal som en sterk merkevare innen utleiebransjen, sier Emblem.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094