23948sdkhjf

Siedle skaper helhjertede forbindelser

Med røtter helt tilbake til midten av 1700-tallet har tyske Siedle representert kvalitet og innovasjon i 270 år- atributter som er kombinert med et skarpt fokus på bærekraft, design og brukervennlighet. I dag utvikler og produserer Sidle løsninger som er blant de ledende i dør- og bygningskommunikasjon.

Historien om Siedle starter på midten av 1700-tallet, da Mathäus Siedle begynte å støpe messingdeler til produksjon av klokker på gården hans i den sørlige Schwarzwald. Mer enn 100 år senere etablerte hans oldebarn, Solomon Siedle, en ny virksomhet da han begynte å lage telefoner i 1887, og i 1935 introduserte Siedle en helt ny oppfinnelse: Portavox Port-telefonen, den første i sitt slag.

Moderne og miljøvennlig produksjon I dag er Siedle et høyteknologisk selskap med et moderne produksjonsanlegg i Schwarzwald, området der det hele startet og hvor folk alltid har blitt sett på som ambisiøse strebere og flittige håndverkere. Basert på digitalt kontrollerte produksjonsmaskiner, velbegrunnet kunnskap og tradisjonelt håndverk, produseres serier og enkeltemner i kompromissløs kvalitet. "Siedle har vært «made in Germany» på egne produksjonsanlegg siden 1750. Vi utfører fortsatt mer enn 80 prosent av vår egen produksjon, noe som ikke bare bidrar til å sikre høy kvalitet, men også en sunn og bærekraftig produksjon," sier Allan Mikkelsen, salgssjef hos Siedle Nordic A/S.

Siedle har vært «made in Germany» på egne produksjonsanlegg siden 1750. Vi utfører fortsatt mer enn 80 prosent av vår egen produksjon, noe som ikke bare bidrar til å sikre høy kvalitet, men også en sunn og bærekraftig produksjon 
- Allan Mikkelsen, salgssjef hos Siedle Nordic A/S

"I dag er det en tendens til at ting bare går raskt og skal være så billig som mulig, men på Siedle jobber vi hardt for å skape et ordentlig arbeidsrammeverk og redusere miljøbelastningen gjennom energibesparende produksjon, ansvarlig avfallshåndtering og bruk av materialer med lang levetid, ” fortsetter han.

Skreddersydd for bygging og bruker

Riktig produksjonsforhold og kvalitetsmaterialer er ikke de eneste faktorene. Med mer enn 100 nasjonale og internasjonale designpriser, fokuserer Siedle på å kombinere elegant design med meningsfull materialitet og gjennomtenkt funksjonalitet. Dette gjør løsningen til en perfekt match for både bygningen og brukeren. ”Vi jobber tett med arkitekter og tar utgangspunkt i hele inngangspartiet i forhold til farger, materialer og stil når vi skal fram til den rette løsningen. I tillegg prioriterer vi intuitiv drift av kompleks teknologi slik at brukere opplever barrierefrihet i form av unike symboler, store knapper og tydelige kontraster,» sier Allan Mikkelsen.

OM SIEDLE:

ª Fra å være en pioner innen porttelefonsystemer, har Siedle utviklet seg til en innovativ leder innen bygningskommunikasjon. Siedle sine anlegg brukes over hele verden - i små og store boligbygg, bedrifter, klinikker, konsertbygg, museer med mer.

ª Et Siedle-anlegg følger eieren i flere tiår. Selskapets store utvalg av reservedeler og omfattende service sikrer funksjonaliteten til anleggene og beholder verdien i veldig lang tid. Det er også mulig å koble ny teknologi og smarttelefonapplikasjon til Siedle-systemer helt tilbake fra 1970-tallet.

ª Siedle Nordic representerer Danmark, Sverige, Norge og Finland, der 20 erfarne ansatte hjelper til med å realisere individuelle kundebehov, gir teknisk support og sørger for en rask og sømløs levering. Hovedkontoret for den nordiske filialen ligger i Hvidovre.

Les mer på www.siedle.dk

Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063