23948sdkhjf

Gammel skole blir ærverdige boliger

M2 Entreprenør AS har inngått en avtale med Nærskildgate bolig AS om å bygge boligprosjektet Gausetangen i Holmestrand.

Gausetangen er et boligprosjekt midt i Holmestrand, bestående av 32 flotte leiligheter. Den 120 år gamle skolebygningen skal nå forvandles til byleiligheter med fokus på høy kvalitet.

Les også: M2 Entreprenør sikret ny Asker-kontrakt

M2 Entreprenør AS er et entreprenørselskap som utfører komplette håndverkstjenester både til nærings- og privatmarkedet. Selskapet ble etablert i 2014 og er et datterselskap i BundeGruppen.

Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på om lag 67 millioner kroner ekskl. mva. Byggingen starter på forsommeren 2020 med forventet ferdigstillelse i høsten 2021.

– Vi gleder oss over at Pilares har valgt oss til å bygge dette flotte prosjektet, sier Morten Brusnes, daglig leder i M2 Entreprenør i en pressemelding.

Stor interesse

Boligene i Gausetangen er moderne og komfortable og består av 2- til 5-roms utsiktsleiligheter fra 36 til 131 kvm.

Leilighetene har god standard, gjennomtenkte løsninger og materialvalg. Ved siden av verdien som ligger i byggets historiske betydning, er det bygningens utforming og arkitektur som gir de nye leilighetene sin kanskje mest unike kvalitet. Takhøyden på ca. 3,5 meter skaper en spesiell romfølelse og nærmest herskapelig stil. Eiendommen har en god beliggenhet i et trygt og barnevennlig boligområde i naturskjønne omgivelser, her vil alle beboere ha samme mulighet til å nyte panoramautsikten over fjorden og byen.

Megleren opplever stor interesse for leilighetene, og det skyldes nok arkitektens fokus på planløsninger og bruken av materialer av høy kvalitet, kombinert med eiendommens historie og beliggenhet med mye sol og generøse utsikt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079