23948sdkhjf

Ny styreleder i Grønn Byggallianse

Tonje Frydenlund er valgt som ny styreleder i Grønn Byggallianse.

– Jeg vil takke for tilliten jeg har fått ved å bli valgt til styreleder i en av bransjens viktigste foreninger. Bransjens engasjement og vilje til å ta klima og miljø på alvor gleder meg, sier Frydenlund. – Grønn Byggallianse spiller en helt vesentlig rolle for å utvikle og inspirere norsk bygg- og eiendomssektor til å levere med høy kvalitet innen miljø og bærekraft. Vi har merket en økende interesse gjennom vekst i medlemstall, deltakelse på våre arrangement og økning i antallet BREEAM-sertifiseringer de siste årene. Jeg ser frem til å lede styret i arbeidet videre mot en klimanøytral bygg- og eiendomsbransje, legger hun til.

Frydenlund er direktør for akkvisisjon og forretningsutvikling i Snøhetta. Hun har vært nestleder i Grønn Byggallianse siden årsmøtet 2019, og har sittet i styret siden den sammenslåtte foreningen ble etablert april 2018. Frydenlund satt også i styret til tidligere Norwegian Green Building Council fra 2016-2018.

Hun overtar ledertrøyen etter Roy Frivoll, som fortsetter som styremedlem.

 Bred kompetanse for å drive sektoren i riktig retning

Synnøve Lyssand Sandberg, adm. direktør i Oslo S Utvikling, ble valgt som nestleder. Hun har tidligere vært styremedlem. I tillegg består styret av

  • Styremedlem Roy Frivoll, forvaltningsdirektør, Avantor
  • Styremedlem Morten Aarhus, daglig leder Forbo
  • Styremedlem Stein Randby, daglig leder Malling & Co. Energi & Miljø
  • Styremedlem Mathis Grimstad, adm.dir. Stor Oslo Eiendom (ny)
  • Styremedlem Atle Sylvarnes, daglig leder Backer AS (ny)
  • Styremedlem Anne-Hilde Bråtebæk, dir. bygg og eiendom Helse Sør-Øst (ny)
  • Styremedlem Karen Cecilie Bjørgum Møller, daglig leder Vedal Gruppen

– Vi er stolte over at vi har et kompetent styre, med bred erfaring fra bygg- og eiendomssektoren. Med representanter fra hele verdikjeden, får vi verdifull bredde i møte med våre medlemmer. Sammensetningen og kompetansen i styret vil sikre at Grønn Byggallianse kan fortsette sitt arbeid med å drive sektoren i en mer bærekraftig retning, sier daglig leder i Grønn Byggallianse Katharina Th. Bramslev.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079