23948sdkhjf

Ramirent satser i Stavanger

Ramirent har tatt over driften av Loxams avdeling på Forus og slår den sammen med Ramirents avdeling på Gausel.

Utleieselskapet Ramirent er med sine nå 34 kundesentre landets største aktør innen utleie av maskiner og utstyr til bygg og anlegg og andre industrier. Fra og med 2019 ble selskapet en del av den franske Loxam-gruppen som er det tredje største maskinutleieselskapet i verden med 7.600 medarbeidere og flere enn 300.000 utleieenheter.

Les også: Ny konserndirektør i Ramirent

Før oppkjøpet av Ramirent hadde Loxam fire avdelinger i Norge, deriblant i Maskinveien 4 på Forus i Stavanger som startet opp i 2013. 1. mai tok Ramirent over driften av denne Loxam-avdelingen som samtidig slås sammen med Ramirents avdeling i Midtgårdveien 1 på Gausel i samme kommune.

 

– Vi tar med oss mye lokalkunnskap, nettverk og kompetanse fra Loxam inn i den videre satsingen i Stavanger-området. Sammen blir vi veldig sterke i regionen, sier avdelingsleder for Ramirent i Stavanger, Cato Hoff. Foto: Ramirent

Står sterkere

– Sammenslåingen av de to Stavanger-avdelingene gjør at vi blir enda sterkere i regionen. Vi tar med oss alle ansatte videre slik at vi kan ivareta og utvikle både de gode kundeforholdene og det høye servicenivået vi har hatt i de to avdelingene som begge ligger veldig sentralt til i Stavanger, sier avdelingsleder for Ramirent i Stavanger, Cato Hoff som skal lede begge avdelingene som nå vil ha totalt 15 ansatte.

– På denne måten tar vi også med oss mye lokalkunnskap, nettverk og kompetanse inn i den videre satsingen i Stavanger-området, og sammen skal vi nå bygge en solid, felles kultur, fortsetter Hoff.

Les også: Vant europeisk digital-pris

– Med Ramirent tilstede på både Gausel og Forus i Stavanger kommer vi til å kunne ivareta våre kunders behov på en enda mer effektiv måte. I tillegg får vi større tyngde i markedet, påpeker marketingsjef Christina Niemi i Ramirent.

Større sortiment og tyngde

Etter omorganiseringen vil avdelingen på Forus ha et mer ekspressrettet fokus på lifter og utstyr man raskt kan ta med seg, mens de tyngre maskinene vil være på avdelingen på Gausel. Uavhengig av avdeling vil hele Ramirents «utstyrsflåte» være tilgjengelig for selskapets kunder i Stavanger.  

– Vi ser nå fram til å bli en del av Ramirent-familien. Sammen skal vi greie å utfylle hverandre veldig godt, sier konstituert avdelingsleder Linn Urdal hos Loxam på Forus.

Cato Hoff sier de nå kan tilby deres felles kunder en skikkelig solid utstyrspark og ikke minst en veldig bred kompetanse samlet i en og samme organisasjon.

– I tillegg til å få et mye større sortiment å velge fra kan kundene nå også velge mellom to lokasjoner i forhold til henting og levering, sier avdelingslederen, som samtidig lover at det vil skje mye nytt og spennende ved Ramirents Stavanger-avdeling i tiden som kommer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11