23948sdkhjf

Ny leder for storsatsing i Optimera

Optimera Byggsystemer, divisjonen i Optimera som prosjekterer, utvikler og produserer prefabrikkerte byggeløsninger, har ansatt Ståle Sagstuen for å lede satsingen fremover.

Siden 2007 har Optimera Byggsystemer satset på prefabrikasjon, og har i dag seks fabrikker som effektivt dekker markedet fra Trondheim og sørover. I starten av mars åpnet virksomheten landets mest bærekraftige fabrikk for prefabrikasjon på rundt 9.000 kvadratmeter på Hamar, og Optimera har med dette doblet sin produksjonskapasitet på få år.

Les også: Vestfold-bedrift satser stort på innlandet og markerer stor vekst

– Byggebransjen har virkelig fått opp øynene for prefabrikasjon, og jeg gleder meg til å bli en del av Optimera sin betydelige satsing fremover, sier Ståle Sagstuen (41) som ) tiltrer stillingen 1. september.

Erfaring fra entreprenørbransjen og industriell produksjon

Sagstuen er utdannet byggingeniør og bosatt i Brumunddal. Han har erfaring som prosjektleder og daglig leder for totalentreprenøren Syljuåsen AS, prosjektsjef for Moelven Byggmodul AS og kommer sist fra stillingen som fabrikksjef og produksjonsdirektør for Natre Vinduer AS.

– Både erfaringen fra entreprenørbransjen og industriell produksjon vil bli nyttig i min nye hverdag. Den offensive satsingen, sammen med en kompetent organisasjon gjør jobben meget spennende, sier Sagstuen.

 Bygger vinnere

– Optimera Byggsystemer er markedsleder innenfor produksjon av elementer, takstoler og precut, og har i dag et solid renommé i markedet. Våre skreddersydde løsninger sikrer rasjonell fremdrift, rask montering og tette bygg, enklere logistikk på byggeplass og redusert avfallsmengde – kort sagt bedret totallønnsomhet, sier Endre Fløystad, konstituert administrerende direktør i Optimera.

– Vi har per i dag tilnærmet full produksjon ved alle våre anlegg, og ser også en stadig økende etterspørsel etter byggteknisk prosjektering, samt energi- og mengdeberegning. Vi er glade for å få Ståle med på laget, for å fronte vår satsing fremover, fortsetter Fløystad.

Elementproduksjon hos Optimera Byggsystemer avd. Andebu. Foto: Simen Berg / Optimera

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.25