23948sdkhjf

Slår et slag for håndverkerne

Kåringen av «Norges Hyggeligste Håndverker» er i gang. Med store endringer i samfunnet blir årets utgave viktigere enn noen gang.

Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Dipper og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene. Kåringen arrangeres i år for fjerde gang og gjennomføres ved at folket nominerer en håndverker de er fornøyd med. Håndverkeren får deretter en hyggelig beskjed om nominasjonen, og jakten på stemmer og ytterligere nominasjoner er i gang.

Les også: Landets hyggeligste håndverker

Initiativet har skapt enormt engasjement de foregående årene, og de nominerte har fått både heiarop og hyggelige ord i sosiale medier. I 2019 var det 1.017 nominasjoner og i år både håper og tror folkene bak kåringen å se enda flere nominerte.

hyggeligste.no kan du frem til 15. august være med å nominere og stemme frem Norges Hyggeligste Håndverker 2020. Førstepremien er fri leasing i tre år av en Volkswagen Transporter eller Caddy på grønne skilter, levert av Harald A Møller.

 Føler at man blir satt pris på

– En nominasjon til Norges Hyggeligste Håndverker har veldig mye å si for den som får nominasjonen, fastslår fjorårets vinner, Camilla Cox. – Vi nordmenn er jo litt trauste med å si fine ting til hverandre, så det flakser jo ikke akkurat med gode ord. Men å skrive ned noe hyggelig er kanskje enklere, så da er det jo bare å komme i gang og nominere den hyggeligste håndverkeren du kjenner. Jeg synes det var helt amazing at jeg vant! Det har vært helt konge å føle på at man blir satt pris på, for det er det ikke overflod av i hverdagen, sier Cox entusiastisk.

 Fornøyde kunder

Selv om kåringen har blitt arrangert med stor suksess tidligere, får årets kampanje en spesiell ramme. En nominasjon til Norges Hyggeligste Håndverker vil i tillegg til å være en hyggelig oppmerksomhet, også forhåpentligvis synes på oppdragsmengden.

– Det er klart at en nominasjon til Norges Hyggeligste Håndverker-kåringen vil bli verdsatt, for nå er det mange håndverkere som jobber hardt for å holde hjulene i gang – for kundene sine, for bedriften sin og for Norge. Resultater fra tidligere år kan tyde på at de nominerte får en ekstra boost både i oppmerksomhet og oppdragsmengde. Vi i Dipper oppfordrer det norske folk til å nominere sine favoritt-håndverkere på hyggeligste.no, det fortjener håndverkerne, avslutter Løland.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141