23948sdkhjf

Betonmast skal bygge for Conceptor på Hamar

Betonmast Innlandet har inngått samspillskontrakt med Conceptor Bolig AS om å utvikle og prosjektere 90 leiligheter og næringsarealer sentralt på Hamar.

Det er Betonmast Innlandets kontor på Hamar som skal lede prosjektet i samarbeid med teamet i Conceptor Bolig og REMA 1000.

Les også: Betonmast skal bygge nytt produksjonsanlegg for Infinitum

I tillegg til ca. 90 leiligheter, inneholder planene også rundt 1.500 kvadratmeter næringsarealer, hvor cirka en tredjedel av arealet er satt av til en REMA 1000-butikk. Prosjekt Kastanjen Hamar ligger på den såkalte trekanttomta rett ved Hamar politistasjon.

– Vi har et godt samspill med byggherren, og gleder oss til å sammen komme frem til gode løsninger for prosjektet, sier Dag Stenersen, leder av Betonmast Innlandets kontor på Hamar.

 

Satsingsområde

– Hamar er et satsingsområde for oss, så det er svært gledelig at vi blir valgt som entreprenør av Conceptor Bolig på prosjektet, sier daglig leder Nils Raymond Laeskogen i Betonmast Innlandet.

– Vi gleder oss til å komme i gang med prosjektet i Hamar, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør for Conceptor Bolig i en pressemelding.

Etter planen går samspillsfasen frem til sommeren. Entreprisekontrakten avhenger av salg, og salgsstart på leilighetene er beregnet til høsten 2020.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.218