23948sdkhjf

Lederskifte Hæhre & Isachsen

Svein Hov Skjelle har valgt å fratre stillingen som konsernsjef i Hæhre & Isachsen gruppen. Inntil ny konsernsjef er på plass er Albert Kristian Hæhre konstituert i stillingen.

Hæhre & Isachsen gruppen er en av Norges største anleggsvirksomheter, bestående av Hæhre Entreprenør med over 900 ansatte, Isachsen Anlegg med rundt 600 ansatte og Hæhre Isachsen Tomteutvikling.

Les også: Åpnet E18-strekning: Berømmer Hæhre

Albert Kr. Hæhre grunnla Hæhre Entreprenør i 1974, og har vært svært sentral i utviklingen av selskapet til en betydelig aktør innen vei- og anleggsutbygging. Hæhre ledet konsernets anleggsvirksomhet frem til våren 2018 (da virksomheten fortsatt var en del av BetonmastHæhre) og har siden vært styremedlem og rådgiver for konsernets ledelse. Albert Kr. Hæhre kontrollerer gjennom det familieeide selskapet Knarten Holding AS ca. 43 prosent av aksjene i Hæhre & Isachsen Gruppen.

 

Albert Kr. Hæhre grunnla Hæhre Entreprenør i 1974, og har vært svært sentral i utviklingen av selskapet til en betydelig aktør innen vei- og anleggsutbygging. Foto: Hæhre & Isachsen gruppen

Solid økonomisk fundament

Svein Hov Skjelle vil være disponibel for selskapet i en seks måneders periode.

– Jeg vil takke Svein for den kjempejobben han har lagt ned i å restrukturere konsernet. Han har også, sammen med juridisk direktør Peter Kvisgaard, startet et arbeid med å forbedre våre funksjoner innenfor kontraktsinngåelse, og risiko- og økonomistyring. Dette arbeidet vil videreføres med full styrke, sier Albert Kristian Hæhre.

– Svein overleverer et konsern med et solid økonomisk fundament. Dette gir oss fleksibilitet til å velge markedsstrategi, og til å styrke vår tekniske og praktiske driftsorganisasjon. Vi har en sterk markedsposisjon, vi har svært dyktige medarbeidere, og vi har en moderne maskinpark, fortsetter Hæhre.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11