23948sdkhjf

- Full drift og nok å gjøre

Åkrene Mek har mer enn nok å gjøre i disse korona-tider. Trolig unngår bedriften å si opp eller permittere ansatte.

Det er Intre Akershud Blad som skriver om de fulle ordrebøkene til produksjonsbedriften på Åkrene på Romerike. Den daglige lederen, Per Mathisen, har aldri måttet si opp folk eller sendt ansatte ut i permitteringer ved ulike kriser. Og nå ser det ut til at han kan unngå det igjen.

– Her er det full drift. Vi har ingen syke ansatte. Vi trenger absolutt alle de ansatte vi har. Vi har nettopp ansatt tre nye, og kunne trengt enda flere, sier Mathisen til Indre Akershus Blad.

Bedriften står midt oppi tre store prosjekter. Det er utvidelse av Triaden kjøpesenter, Kvartal 1 i Lillestrøm og Skihallen SNØ i Lørenskog, der Åkrene Mek skal bygge ei bru opp i området.

Mathisen sier til at avisa at ordrereserven er større enn noensinne. Bare prosjektene ved Triaden og SNØ har en verdi på 250 millioner kroner alene, skriver Indre Akershus Blad.

Mange av prosjektene som Åkrene Mek nå jobber med varer godt inn i 2020. Mathisen sier til avisa at det er mulig for ytterligere ansettelser, men at det er vanskelig å spå om framtida slik situasjonen er nå.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125