23948sdkhjf

Entreprenør og byggkompani slås sammen

Angvik Byggkompani AS og Grytnes Entreprenør AS slås sammen til det nye selskapet Angvik Grytnes Entreprenør AS, med virkning fra 1. mai 2020.

Dette kommer frem i en pressemelding.

Den nye bedriften skal satse på bygging av næringseiendommer og offentlige bygg, samt ombygging, rehabilitering og boligbygg i Møre og Romsdal.

- Gjennom sammenslåingen ønsker vi å skape en solid, lokaleid og fremtidsrettet totalentreprenør i vår region, sier Tine Grytnes Laskerud, den nyvalgte styrelederen.

Byggebransjen i Norge står overfor betydelige endringer på flere områder. Aktørene må tilpasse seg strukturelle endringer, nye rammebetingelser, økt kontraktsomfang og ønske om bærekraftig drift. For å oppnå økt konkurransekraft i fremtidens marked, må virksomhetene ha en viss størrelse som gir grunnlag for investeringer i ny teknologi og hvor sterke fagmiljøer kan utvikles, heter det i meldingen.

– Det er svært viktig å være en attraktiv arbeidsplass som tiltrekker seg enda flere dyktige medarbeidere med god kompetanse og erfaring, understreker styrelederen.

Angvik Grytnes Entreprenør har som mål å realisere større og mer komplekse prosjekter – fra idé til ferdige bygg – samt mindre byggeprosjekter, både i det offentlige og det private markedet.

Angvik Byggkompani er en solid håndtverksbedrift som er del av en tradisjonsrik familievirksomhet som har sine røtter i Angvik tilbake til 1881. Selskapet har sin styrke innen tre- og tømrerfag.

Grytnes Entreprenør et et familieeid selskap som har en stolt historie gjennom tre generasjoner, siden etableringen i 1946. Selskapet holder til på Sunndalsøra. Grytnes Entreprenør har etablert seg som totalentreprenør, også med vekt på betongvirksomhet.

Etter etableringen av Angvik Grytnes Entreprenør vil betongblandeverk og elementproduksjon vil bli skilt ut som eget selskap og vil fortsatt være 100% eid av Grytnes Eiendom.

Det nye selskapet eies 50% av Angvik Bygg og 50% av Grytnes Eiendom, og har en beregnet årlig omsetning på omtrent 200 millioner kroner.

Bedriften har 70 ansatte.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109