23948sdkhjf

NBBL foreslår krisetiltak med trippel gevinst

Mange bedrifter merker nå konsekvensene av koronaviruset. NBBLs innspill til regjeringen kan bidra til å holde sysselsettingen oppe, hjelpe oss til å nå klimamålene og gi verdi for husholdningene.

Les også: Tror på stigende boligpriser – frykter renteoppgang

– Iverksett vedlikehold og omfattende grønn rehabilitering av boliger, bygg og infrastruktur. Bruk det som kan være en krise til et krafttak for klima og ekstraordinært vedlikehold. Forslaget vil gi umiddelbar effekt til nytte for norske bedrifter og husholdninger, argumenterer Bård Folke Fredriksen, administrerende direktør i Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL).

NBBLs forslag til krisetiltak kommer i forbindelse med tirsdagens pressekonferanse om den økonomiske situasjonen etter virusutbruddet.

– Som interesseorganisasjon for flere av landets største boligbyggere og over én million boligeiere representerer vi en betydelig verdiskaping og etterspørsel i norsk økonomi. Derfor vil vi sammen med regjeringen og partene i arbeidslivet, sikre at landet nå ikke havner i en omfattende økonomisk krise, sier Fredriksen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.219