23948sdkhjf

Han er ny sjef i Termowood

Erland Lundby er ansatt som ny administrerende direktør i Termowood.

Les også: Hun blir ny konserndirektør i OBOS

Dette kommer frem i en pressemelding denne uken.

Lundby kommer fra stillingen som operativ sjef i Termowood, og overtar stillingen etter gründeren Henning Thorsen, som fremover vil jobbe med salg og forretningsutvikling i tillegg til å ha plass i styret.

– Det handler om å bruke ressursene der de er best, og jeg vil bruke tiden på salg og utvikling av selskapets produkter og tjenester framover. Det er helt naturlig med en endring når selskapet går inn i neste fase, forteller Thorsen i pressemeldingen.

– Termowood er inne i en fantastisk spennende periode med store investeringer og ekstrem vekst. Vi har et veldig bra produkt og en topp moderne fabrikk, og nå skal vi bygge selskapet videre til å bli en profesjonell industriell aktør for å kunne håndtere en kraftig økning i leveranser og prosjekter framover, sier Erland Lundby.

Les også: Konsernsjefen slutter

I pressemeldingen skriver Termowood at Lundby er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, og har bred erfaring blant annet som konsulent og med oppbygging av vekstselskaper.

I fjor høst åpnet selskapet en ny fullautomatisert produksjonslinje i Hurdal for produksjon av sitt byggesystem TEWO med isolerte massivtreelementer.

Til sommeren starter selskapet også egen produksjon av massivtreplater til elementene.

- Selskapet går inn i en ny fase. Det kjennes veldig bra med en ny administrerende direktør som kan ta foretaket videre i en industriell retning, uttaler styreleder Gunnar Olofsson som har lang erfaring fra en rekke roller i svensk og internasjonal skog- og treindustri.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094