23948sdkhjf

Innstilt til Gardermoen-kontrakt

Avinor har innstilt AF Gruppen som entreprenør for innvendige tekniske arbeider på Oslo lufthavn. Avtalen har en verdi på om lag MNOK 200 eks. mva. Arbeidene starter i mars 2020 med forventet ferdigstillelse september 2021.

Prosjektet gjelder innvendige tekniske arbeider på Utvidelse Non-Schengen Øst (UNSØ) og er en hovedentreprise som omfatter elektro, rør og ventilasjon.

Prosjekt omfatter et tilbygg på ca. 25.500 m2 til pir øst. Arbeidene utføres i forlengelse av dagens pir øst ved Oslo lufthavn Gardermoen, og skal gi betydelig økt kapasitet på flyvninger i Non Schengen-området.

Utvidelsen av Oslo lufthavn er viktig for å videreutvikle Norges hovedflyplass som et internasjonalt knutepunkt. Den vil gi økt kapasitet og vil gi bedre forhold for passasjerer og flyselskaper, og styrke rammevilkårene for norsk reiseliv, turisme og næringsliv.

- Vi er glade for å bistå Avinor med å ruste opp Avinor Oslo Lufthavn til å møte fremtidens luftfart. Funksjonelle og energieffektive løsninger er viktige elementer når et av Norges viktigste knutepunkt nå skal utvides. Vårt mål ved å levere energi- og miljøtjenester er ikke bare å oppfylle krav og spesifikasjon, men å også kunne tilby noe ekstra i godt samarbeid med kunde, sier Eirik Wraal, konserndirektør for energi og miljø i AF Gruppen.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109