23948sdkhjf

NCC starter asfaltering på Nedre Romerike

NCC Industry og Nedre Romerike Innkjøpssamarbeid (NRI) signerte 18. februar avtalen om asfaltering for kommunene på Nedre Romerike. I mai starter NCC opp med asfaltarbeidet.

Rammeavtalen mellom NRI og NCC Industry gjelder fra 1. april til og med 31. mars 2021. Kommunene Aurskog-Høland, Enebakk og Nittedal, Lillestrøm og Rælingen inngår i innkjøpssamarbeidet.

Avtalen legger opp til at det i løpet av de to kommende årene vil bli lagt om lag 50 000 tonn asfalt på de kommunale veiene.

- Vi forventer en hektisk asfaltsesong på Romerike i år og har gjort forberedelsene for å få på plass mannskap og en tilpasset maskinpark, for å gjennomføre arbeidet trygt og effektivt, sier Øistein Bekken, distriktssjef i NCC Industry.

To asfaltlag fra NCC vil være involvert i arbeidet på NRI-kontrakten og det meste av asfalten vil bli fraktet ut fra NCCs asfaltfabrikk på Bondkall nord i Oslo.

NCC vil etter kontrakten utføre asfaltarbeid på kommunale veier, gater, gang- og sykkelveier, fortau, torg, parkeringsplasser, enkelte private veier og eventuelt utvalgte nyanlegg som driftes og vedlikeholdes av NRI-kommunene.

- Vi har forberedt et produksjonsopplegg sammen med NRI-kommunene. I tillegg til planlagte oppgaver regner vi med at en del hasteoppdrag vil komme inn her og der, sier Bekken.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109