23948sdkhjf

Ansetter flere og oppretter ny røykventilasjon-avdeling

Firesafe AS starter ny landsdekkende avdeling for Røykventilasjon og branngardiner fra 1. januar 2020.

Les også: Rekrutterer fra Forsvaret

I den nyopprettede avdelingen er André Emanuelsen, Stian Lysell-Olsen, Stian Jacobsen, Thomas Berg-Olsen, Simen Myhrvold og Robert Moe ansatt som utførende prosjektledere for fagfeltet.

Samtlige av de nyansatte kommer fra stillinger i Everlite AS, en del av Icopal Tak AS. Firesafe nye medarbeidere har jobbet innen fagfeltet i mange år og kan håndtere alle typer røykventilasjonssystem, i tillegg til de fleste branngardiner med tilknyttet sentral.

Firesafes nye avdeling vil ivareta fra Nordkapp i Nord (inkl Svalbard) til Lindesnes i sør.

Den nye enheten vil jobbe med kontroll av eksisterende anlegg, rehabiliteringer av eksisterende anlegg, samt salg av luker mot entreprenørbransjen, herunder bistand med idriftsettelse.

- Kontroll & service av røykventilasjon og branngardiner er i dagens eiendomsbransje som et stebarn å regne. Viktigheten av at røykventilasjon fungerer som tiltenkt om en brann skulle oppstå kan i sin helhet utgjøre forskjellen på om byggets brukere klarer å benytte seg rømningsveiene eller ikke. Å få mulighet til å jobbe med det vi mener er fagfeltets dyktigste folk, anser jeg som et stort privilegium, sier Brynjar Kværnstuen, Direktør Kontroll & Service i Firesafe.

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078