23948sdkhjf

Han er den nye lederen for YIT i Norge

Harald Rafdal blir ny administrerende direktør for YIT Infra Norge as, et selskap som har spesialisert seg på bygging av infrastruktur som tunneler, vannkraftverk og veier i Norge.

Les også: Han er ny sjef i Termowood

- Vi er glade for å få Harald med på laget, som leder i en spennende fase for selskapet. Hans erfaring blir viktig i videreutviklingen av YIT Infra Norge AS som ekspert på bygging av krevende infrastruktur i det norske markedet, sier Harri Kailasalo, konserndirektør for infrastrukturprosjekter i YIT Corporation.

Dette kommer frem i en pressemelding.

YIT Infra Norge AS er en del av YIT Infrastructure projects, med virksomhet i seks land i Skandinavia og Baltikum og lang konstruksjonserfaring innen krevende infrastrukturprosjekter, spesielt i byutviklingsprosjekter med langsiktige målsetninger knyttet til bærekraft.

YIT Infrasturcture projects er en del av YIT Group, Finlands største konstruksjonsselskap med en betydelig posisjon i Nord-Europa. YIT Group opererer blant annet innen bygging av boliger, næringseiendom og infrastruktur, og har 10 000 ansatte i 11 land.

Når det gjelder tidligere erfaringer kommer Harald Rafdal fra en rekke lederstillinger i norsk næringsliv. Han har tidligere vært konsernsjef i Mesta AS og RenoNorden ASA, og blant annet innehatt en rekke lederstillinger i Kværner og Aker-konsernet.

- YIT Infra Norge AS har et kompetent team av konstruksjonseksperter, omfattende erfaring og en sterk portefølje av prosjekter, noe som danner en solid plattform for videre vekst i det norske markedet. Jeg ser fram til å bidra til å posisjonere oss for nye prosjekter, samtidig som vi leverer høy kvalitet i oppdragene vi har for våre kunder i dag, sier Rafdal.

Kilde: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.093