23948sdkhjf

Godt år for Dana Lim: Skryter av arbeiderne

Årets regnskap fra Dana Lim understreker at det er god business i å satse på de myke verdiene. Med en omsetningsvekst på 10 prosent samt vekst i både aktiviteter, salg og markedsandeler på tvers av Norden fortsetter selskapet å fokusere på trivsel og sosialt ansvar. 

Hvordan skaper man vekst som et produksjonsselskap som primært leverer til byggebransjen i Norden? Dana Lim mener svaret er enkelt: de satser på medarbeiderne sine.

Nordens førende produsent av lim, sparkel- og fugemasse årsregnskap fra 2018/2019 viser at det er bra forretning å fokusere på trivsel og ta sosialt ansvar. I tillegg har selskapet også opplevd vekst innenfor aktiviteter, salg og markedsandeler på tvers av de Nordiske landene. I starten av 2019 kjøpte Dana Lim Fugger Norge AS som bidrar til målsetningen om økte markedsandeler i Norge.

Dana Lim lander på et overskudd på knapt 11,7 millioner danske kroner i 2019 og Administrerende Direktør Lars Christensen uttaler:

- Årets resultat er veldig tilfredsstillende. Vi opplever fortsatt stor aktivitet og de flotte resultatene kommer fra at vi gjennom mange år har lykkes med å tiltrekke, fastholde og utvikle den beste kompetansen, viten og knowhow i organisasjonen. Samtidig har vi en veldig fleksibel organisasjon som gjør oss i stand til å agere raskt og effektivt på nye muligheter i markedet.

Great Place to Work

I november måned har Dana Lim, for andre år på rad, blitt sertifisert av konsulenthuset Great Place to Work. Produsenten har også steget opp på rangeringslisten i forhold til 2018. Dermed øker Dana Lim sin topplassering blant danske produksjonsvirksomheter når det gjelder parametere som trivsel, stolthet og glede over å være en del av arbeidsplassen.

- Det har stor betydning at medarbeiderne er motiverte og trives i det daglige. Det smitter positivt av på forholdet til kundene og samarbeidspartnerne våre. Samtidig utgjør sertifiseringen et viktig element i vekststrategien vår hvor vi de kommende årene har fokus på vekst i både Norge og Sverige utdyper Christensen.

Et innholdsrikt år  

Dana Lim feiret 90 års jubileum og ble det året da Dana Lim Prisen utførte donasjoner på henholdsvis 450.000 og 200.000 danske kroner til medisinsk forskning. Prisen har blitt delt ut siden 1955 av Kai Hansens Fondet som eier Dana Lim.

Lars Christensen avslutter:

- Vi satser på trivsel og ønsker å være et selskap hvor alle medarbeidere, både unge og de mer erfarne, føler seg hjemme. Det stiller høye krav til at vi hele tiden fornyer oss i takt med tiden, slik at vi kan fortsette å tiltrekke og forhåpentligvis beholde de gode kollegaene som skaper suksessen hos Dana Lim.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11