23948sdkhjf

Leverer 9,600 kvm isolasjon til Oslo-prosjekt

I Kværnerbyen fem minutter utenfor Oslo S, bygger OBOS et av de største kontorprosjektene i porteføljen deres: Oslo K.

Her forvandles en gammel industritomt til en helt ny bydel med boliger, arbeidsplasser, butikker, barnehager og kulturliv.

Prosjektet skal stå ferdig til neste år, og det er det norske selskapet Ringsaker vegg- og takelementer, RVT, som står for isolasjonen av det store prosjektet.

Entreprenøren har levert hele 9,600 kvm isolasjon til prosjektet. Til dette har de valgt Supafil fra norske Knauf Insulation, for å kunne oppnå miljøkravene som stilles.

I en pressemelding forteller RVT at de har investert i en egen lastebil med blåseutstyr, for å kunne blåse isolasjonen rett inn på byggeplassen.

– Vi får hele lastebiler med isolasjon levert direkte til byggeplassen og kan dermed utføre effektiv isolering av store bygninger med enkel logistikk, sier Trond Barli, markedssjef i RVT.

Oslo K er sertifisert i henhold til miljøklassifiseringssystemet Bream og har fått karakteren «Excellent».

– Vi i Knauf Insualtion er stolte over å levere isolasjonen til et så innovativt prosjekt som Oslo. Stadig flere innser betydningen av å bygge energieffektive hus med omtanke for miljøet, sier Kenneth Ingmarsson, teknisk sjef ved Knauf Insulation.

Oslo K skal stå klart for de første leietakerne i første kvartal 2021.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08