23948sdkhjf

Brakstart på salget for Bygg Reis Deg 2021

Vi er knapt ferdige med Bygg Reis Deg 2019, og allerede er det stor interesse for neste messe i 2021. 

- Det er med stor glede vi registrerer at over 80 utstillere allerede har meldt seg på til Bygg Reis Deg 2021. Dette utgjør omtrent 25% av arealet inne på Norges Varemesse, skriver Bygg Reis Deg i en melding. 

Den norske byggevareprodusenten Hey’di er en av de siste utstillerne som har meldt sin ankomst.

-  Vi anser Bygg Reis Deg som en viktig arena for å møte bransjen. Det å kunne utveksle erfaring med kollegaer innen samme bransje er viktig for utviklingen generelt i enhver bransje. Vi ser frem til å delta, forteller administrerende direktør Henrik Bager.

Administrerende direktør for Bygg Reis Deg, Gunnar Glavin Nybø, har fått mange positive tilbakemeldinger etter årets messe og ser det som et godt tegn at interessen for å sikre seg en god plassering og komme tidlig i gang med planleggingen av Bygg Reis Deg 2021 er stor.

- Vi ser av årets analyser at 9 av 10 besøkende har et godt eller svært godt inntrykk av årets messe. I tillegg registrerer vi at 9 av 10 utstillere totalt sett er fornøyde med Bygg Reis Deg 2019, skriver Bygg Reis Deg i en melding og refererer til en analyse av Sponsor Insight.  

- Dette gir oss et godt fundament å bygge videre på, avslutter Nybø.

Ønsker du å være utstiller på Bygg Reis Deg 2021? Her kan man melde seg på.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.158