23948sdkhjf

Lokalentreprenør får Ørland-kontrakt på 133 millioner

Forsvarsbygg har inngått kontrakt med Fosenhus AS om oppføring av militært idrettsbygg, samt fornying og rehabilitering av tidligere Hårberg skole til nytt velferdsbygg på Ørland flystasjon.

Kontrakten har en verdi på 133 millioner kroner.

Dette skriver Forsvarsbygg i en pressemelding.

- Det er godt å komme i gang med realiseringen av prosjektet. Det er flott at vi har funnet en god måte å utnytte det gamle skolebygget på, sier fungerende utbyggingssjef, Laila Morønning.

Det nye idrettsbygget skal bygges i to etasjer og vil ha et bruttoareal på omtrent 3800 kvadratmeter.

På sine Facebooksider skriver entreprenøren følgende: 

- En stor dag for oss i Fosenhus AS. I dag har vi signert vår hittil største enkeltkontrakt. Kontrakten går på bygging av nytt militært idrettsbygg og ombygging av Hårberg skole. Dette er en gledelig dag, og vi ser frem til å sette igang med dette prosjektet.

Det skal blant annet inneholde rom for ulike typer treningsformer og kontorer. Det nye velferdsbygget er en fornyelse og ombygging av gamle Hårberg skole, og får et bruttoareal på om lag 4200 kvadratmeter.

Det skal blant annet inneholde en ny kantine og lokaler til prestetjeneste, undervisning og andre velferdsaktiviteter. Velferdsbygget og idrettsbygget har planlagt ferdigstilling høsten 2021 og sommeren 2021.

- Vårt personell er vår viktigste ressurs. Idrett- og velferdstilbud er avgjørende for hvordan vi har det på jobb og i fritiden, og nye bygg til velferd og idrett er spesielt etterlengtet på flystasjonen, sier stasjonssjef, oberst Øivind Gunnerud.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Forsvarsbygg

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141