23948sdkhjf

VIDEO: Introduserer 3D-printere til byggefagene

3D-printere inntar nå videregående skoler i Rogaland.

Rogaland er et foregangsfylke innen 3D print, og installerer nå  3D printere til bruk i undervisningen i en rekke videregående skoler i fylket. Dette har blit svært godt mottatt av skolene.

En av disse videregående skolene er Gand VGS. IT-leder Sverre Wilhelmsen sier: - Vi har lenge ønsket å lage et kreativt rom for elevene. 3D print har endret elevenes forståelse for ideene sine sammenlignet med 2D. Han forteller også at 3D print er like populært blant lærere og elever. 

3D print egner seg spesielt for videregåendskoler med byggfag, men også elektronikk-, industrielle produksjonsfag, kunst-, design- og arkitektfag. 

Morgendagens designere:

Konica Minolta leverer YSoft BE3D EDEE, en komplett og sikker 3D printløsning, og samarbeider i tillegg med skolene om å utvikle en 3D print opplæringsportal for elevene.

Morten Hegge i Konica Minolta sier:

-BE3D EDEE er en raskt og brukervennlig 3D printer som åpner opp en ny verden av muligheter. 3D print er i stor utvikling og er forventet å få et stadig større bruksområde. Alt fra enkle modeller og prototyper, til industrielt bruk og kunstige organer i legemiddelindustrien. 3D print er fremtidsrettet og kult og bør testes av de fleste videregående skoler som satster på morgendagens designere og oppfinnere!  

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047