23948sdkhjf

SISTE SJANSE: Inviterer bransjen til E39-møte

Listerrådet og Nye Veier inviterer til møte med næringslivet. Møtet holdes på Rosfjord Hotell i Lyngdal mandag 21. oktober.

Tema for møtet er status for E39, kontrakter som kommer, hvordan anskaffelsene gjøres og hvordan bør lokalt/regionalt næringsliv kan posisjonere seg.

Er man entreprenør, driver innen reiseliv, renhold, transport eller annen tjenesteyting, er man velkommen til å få informasjon om hvilke muligheter denne anleggsfasen kan by på.

Temaene for innledningene er:

  • Hva er status for E39
  • Hvilke kontrakter kommer
  • Hvordan gjøres anskaffelsene
  • Hvordan bør lokalt/regionalt næringsliv posisjonere seg

Møtet holdes på Rosfjord hotel i Lyngdal, fra 09 til 12. 

Av praktiske grunner ber Nye Veier om individuell påmelding innen torsdag 17 oktober.

Meld deg på her

I løpet av noen år vil det være bygging på fem anlegg mellom Kristiansand og Ålgård. Da vil det være mellom fire og fem tusen som jobber direkte på anleggene. Trolig mellom ti og tolv tusen som indirekte vil være tilknyttet prosjektene.

De økonomiske dimensjonene på den samla anleggsaktiviteten er stor. Erfaringen er at omtrent 30 prosent av verdiskapningen skjer lokalt. Dette blir tema for den første delen av møtet som begynner klokken 0900, og avsluttes med felles lunsj kl 1200.

Er du entreprenør, driver innen reiseliv, renhold, transport eller annen tjenesteyting, er du velkommen til å få en informasjon om hvilke muligheter denne anleggsfasen kan by på.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094