23948sdkhjf

VIDEO: Betonmast fokuserer på sikkerheten med HMS-uke

Vi har kommet litt utpå høsten, men HMS-ukene settes fortsatt i gang blant aktørene i bygg- og anleggsbransjen.

Denne uken satte Betonmast i gang deres HMS-uke med fokus på sikkerhet på byggeplassene.

- Sikkerhetskulturen i Betonmast handler om å bry seg. Med det mener vi at alle skal bry seg, hver eneste dag på jobb i og for Betonmast, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør for Betonmast AS.

Evensen forklarer at grunnlaget for sikkerhetskulturen hos entreprenørgiganten ligger i riktig kompetanse og en felles forståelse for risiko og fare på byggeplassene.

- Hver og en av oss har et ansvar og en plikt til å sørge for at jobben vår utføres på en sikker måte. Det innebærer at når man oppdager noe som ikke er i orden, og som kan utgjøre en fare, så skal vi stoppe opp og gjøre noe med det. Vi skal aldri gå forbi, forteller Evensen i en introduksjonsvideo man kan se under.

Evensen legger vekt på at det er et spesielt felt som skal få ekstra mye oppmerksomhet under årets HMS-uke – nemlig høydearbeid.

- I år skal vi ha ekstra fokus på arbeid i høyden. Husk at hver eneste leder og medarbeider som stopper opp og følger opp en farlig eller usikret situasjon er med på å bygge den sikkerhetskulturen vi ønsker oss,

Som en del av sikkerhetsfokuset har Betonmast produsert en rekke videoer om feile og riktige sikkerhetsrutiner. Blant disse er en spesielt dedikert til høydearbeid, som man kan se på Building Supply nå.

- Det er ditt og mitt ansvar at ulykker ikke skjer, sier Evensen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094