23948sdkhjf

Engcon spår en økt etterspørsel

Denne uken kunne Engcon melde om økt omsetning for niende år på rad. 

Nå spår leverandøren av tiltrotatorer til gravemaskiner en økt etterspørsel på verdensmarkedet.

- I dag antar man at det sitter en tiltrotator på ca. to prosent av alle gravemaskinene i verden, og det betyr et enormt markedspotensial for alle i bransjen. To eksempler på markeder som står overfor store utfordringer i bygg- og anleggsbransjen de neste årene, er USA og Japan. Der etterspør man både sikrere og mer effektive arbeidsmetoder, noe som skaper gode forutsetninger for Engcons sortiment, skriver Engcon i en melding. 

– Vi er overbevist om at våre tiltrotatorer, automatiske hurtigkoblinger og sikkerhetsfester er svaret på mange av deres utfordringer. Vår målsetning er helt klart å endre og effektivisere gravemaskinbransjen, sier Krister Blomgren.

Engcon, som i dag har 44 prosent av det totale tiltrotatormarkedet, mener de står godt rustet til å betjene det økte behovet i verden de neste årene.

– Vi effektiviserer prosessene og velger i stor grad å reinvestere fortjenesten for å utvide produksjonen, øke leveringskapasiteten og til å bli enda bedre. Vi har som mål å ligge et skritt foran, og det positive resultatet forenkler den videre utviklingen, sier Krister Blomgren.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078