23948sdkhjf

Øker omsetningen for niende år på rad

Engcon, en av de største leverandørene av tiltrotatorer til gravemaskiner på det norske markedet, melder om økt omsetning.

- Engcon kan se tilbake på 2018 som et svært vellykket driftsår. Når resultatene for 2018 offentliggjøres for bransjen, ser man tydelig at Engcon Holding fortsetter den sterke veksten og befester posisjonen som verdensledende, skriver de i en melding. 

Omsetningen øker med 137 millioner SEK til 1,2 milliarder SEK, og resultatet lander på 157 millioner SEK. De viktigste årsakene er salgsøkningene i blant annet Nederland og Frankrike. Engcons fortløpende produktutvikling og det stadig voksende sortimentet med sikre og effektive produkter, er også avgjørende for suksessen.

– For å kunne selge bra trenger man egentlig bare produkter av god kvalitet som overgår kundenes forventninger. Vår ettermarkedsservice er kjent for å holde svært høy kvalitet når produktene mot formodning svikter, og det gjør at kundene blir lojale. Vi forsøker selvsagt å holde kostnadene nede og resultatet oppe, slik at vi kan fortsette å investere for å utvikle virksomheten, sier Krister Blomgren, adm. dir. i Engcon Holding.

Spennende satsinger åpner opp for videre suksess

Høsten 2019 vil Engcon gå inn i nye spennende samarbeid, rekruttere til enda flere nøkkelposisjoner innen salg og standardisere sikkerhetsfestene. Satsinger som gjør at Engcon styrker posisjonen ytterligere både på markedet og ut mot sluttkunden.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062