23948sdkhjf

Bedriften bygde sitt eget nybygg

Da RS Stål skulle bygge nye lokaler, tok de likeså godt skjeen i egen hånd og satte opp hele bygget selv.

Det er Fosna-Folket som skriver om RS Stål fra Ørlandet, som nå har flyttet inn i helt nye lokaler. At de er fornøyd med sluttresultatet skulle bare mangle. De har selv bygd byget.

- Jeg anbefaler firmaet som har bygget det til andre, humrer daglig leder i RS, Rune Skjæret til lokalavisa.

RS Stål er et forholdsvis nytt selskap, etablert så sent som i 2017. De har allerede flyttet på seg to ganger tidligere grunnet raskere vekst enn forventet. Nå har de flyttet inn i topp moderne lokaler i Ørland næringspark med et produksjonsbygg som er 1000 kvadratmeter stort og en tomt på 7,5 mål. Dermed håper de å skulle kunne slippe å flytte på en stund.

Bedriften har for tiden 16 ansatte, og forventer en omsetning på rundt 12-13 millioner inneværende år, ifølge Fosna Folket. Men ordrene ligger på over 20 millioner kroner.

- Vi har hatt så mye å gjøre at vi ikke har trengt å annonsere for å få flere kunder. Det går ikke en dag det vi ikke får et nytt oppdrag, sier økonomiansvarlig Monika Skjæret til avisa.

RS Stål driver primært med skjæring i metall – stål, rustfritt stål og aluminium, men gjør også større oppdrag, og for tiden bygger selskapet ny kai på Frøya for å nevne ett større prosjekt. Selskapet har to store kraner som kan løfte fem tonn hver inne i produksjonshallen.

 

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062