23948sdkhjf

SE VIDEO: Norges første innendørs skihall nærmer seg ferdigstilling

Det er ingen tvil Lørenskog-trekkplasteret SNØ er blant de mest spennende byggeprosjektene som foregår på norsk jord for øyeblikket. 

Byggeprosjektet blir Norges første innendørs skianlegg og blir et prestisjefylt prosjekt for Lørenskog.

Det er Betonmast som står bak prosjektet, som er beregnet å koste rundt 700 millioner kroner.

Rund 200.000 tonn med stål benyttes i konstruksjonen av anlegget. Rundt 2/3 av dette blir brukt nederst i bakken til å bygge anlegget og diverse utstyr hvor bygget er på det bredeste og høyeste med nedhengte langrennsløyper fra taket. 

I skrivende øyeblikk er det 129 dager, knappe fire måneder, til prosjektet åpnes og byggeprosessen gjør i disse dager store fremskritt.

Pressen har ikke lenger tilgang til å besøke SNØ i forkant av åpningsdagen, men Betonmast har nå sluppet en ny video som viser byggeprosessen frem mot ferdigstilling – både utvendig og innvendig.

Til sammenligning kan du her se video fra da Building Supply ble invitert på byggeplassbefaring i oktober i fjor.

Blant annet får man i den nye videoen se hvordan arbeidet med byggets fasade har gått.

- Arkitektselskapet Halvorsen & Reienes visjon var en smeltende isbre, noe som blant annet resulterte i et forholdsvis krevende fasadearbeid, skriver AF Gruppen på sine facebooksider om fasadearbeidet.

Arbeidet, som ble levert av Eiqon, var «svært komplisert»  - noe du kan lese om hos Building Supply her.  

Ikke glem at man alltid kan sjekke den utvendige byggeprosessen ved å sjekke webkamera-feeden på Snøs egne hjemmesider, som man kan se her.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093