23948sdkhjf

Kjøper opp ingeniørfirma

Entec konsernet fortsetter veksten og har kjøpt selskapet Utbyggingsteknikk As. 

- Som et ledd i å realisere vår vekststrategi, ønsker vi å styrke oss med mer kompetanse og kapasitet innenfor det byggtekniske området både vedrørende beregninger, prosjektering og prosjektledelse, uttaler konsernsjef Håvard Haanes.

- Dette finner vi i det rådgivende ingeniørselskapet Utbyggingsteknikk AS på Hareid. Utbyggingsteknikk har levert byggtekniske rådgivnings- og prosjekteringstjenester til byggebransjen og til den kommunaltekniske bransjen i mange år, og er velkjent i markedet for sin kompetanse på området, fortsetter Haanes.

Utbyggingsteknikk vil inngå i Entec familiens team innenfor bedriftens Prosessteknologi-divisjon sammen med selskapene Brimer og ServiTech

Entec sin Prosessteknologi-divisjon leverer produkter, systemer og tjenester innenfor vann & avløp, landbasert oppdrett og til fiskeri & industri markedet.

- Vi vil med dette kunne levere et bredere produkt- og tjenestespekter til våre kunder, og vi styrker vår egen kapasitet på et strategisk viktig område, sier leder for Prosessteknologi-divisjonen, Stig Stokke.

Per Håkon Kleppe og Sindre Breivik i Utbyggingsteknikk forteller i en melding at de gleder seg stort til å kunne få bidra inn i et spennende og innovativt vekstselskap som Entec, og gleder seg til å få dele hverdagen i et større kontor- og kompetansemiljø med sine nye kollegaer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14