23948sdkhjf

Rekrutterer fra Forsvaret

Firesafe rekrutterer lederkompetanse fra Forsvaret - Vegard Walsø Mathisen ansatt som avdelingsleder for avdeling Øst

- Vår avdeling Øst har de siste årene hatt en bratt omsetningsvekst, så vi er derfor utrolig heldige som har fått inn Vegard til å lede denne utviklingen og våre medarbeidere videre. Vi er sikre på at han kommer til å tilføre vår organisasjon kompetanse og holdninger som våre kunder igjen vil nyte godt av, sier Brynjar Kværnstuen, Direktør Kontroll & Service i Firesafe.

Vegard Walsø Mathisen (37 år) starter i stillingen som avdelingsleder den 19.august og vil ha ansvaret for Firesafe Kontroll & Service Øst.

Avdelingen er forretningsområdets største avdeling og leverer produkter og tjenester til Østlandet innen service-/ vedlikehold av brannslokkere, etterlysende ledesystem, automatiske slokkeanlegg og forsikringsgodkjent kontroll av sprinkleranlegg.

Walsø Mathisen kommer fra stillingen som leder for Hærens senter for rekruttering og seleksjon ved Krigsskolen.

Han har gjennom sine 16 år i Forsvaret hatt en rekke lederstillinger, både i inn- og utland.

Mathisen har i tillegg til utdanning fra Forsvaret mastergrad i endringsledelse og mastergrad i organisasjon og ledelse, begge fra UiT.

Videre utvikling

- Vi gleder oss veldig til å få Vegard med på Firesafe-laget og det han kommer tilføre vår organisasjon gjennom sine personlige- og lederegenskaper. Han innehar til tross for sin alder allerede en praktisk ledererfaring som de færreste av oss oppnår gjennom et helt arbeidsliv, i tillegg til tung formell kompetanse, sier Brynjar Kværnstuen - Direktør Kontroll & Service i Firesafe.

Om Firesafe

Firesafe er blant Nordens største selskap innen brannsikring, og en av Norges ledende aktører innen brannteknisk rådgivning og installasjon, samt kontroll og service av branntekniske installasjoner.  Firesafes verdier er kompetent – profesjonell – engasjert. Markedsområdene er bygg og tunnel.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126