23948sdkhjf

Han blir ny byggherredirektør i Statsbygg

Marius Tunstad blir ny direktør for byggherreavdelingen i Statsbygg.

Tunstad kommer fra stillingen som administrerende direktør i Aase Prosjekt. Tidligere har han blant annet vært regiondirektør i Skanska Oslo, distriktssjef og prosjektleder i NCC Construction AS og hatt flere roller i Elkem.

- Jeg gleder meg til å ta del i by- og samfunnsutviklingen Statsbygg bidrar med. Statsbygg er en tydelig pådriver for seriøsitet og kontinuerlig forbedring i næringen. Jeg ser også frem til å bli kjent med nye dyktige kollegaer og bidra til videre positiv utvikling sammen med Statsbygg og samarbeidspartnerne, sier Tunstad i en melding fra Statsbygg.

Den nye byggherredirektøren starter i jobben i starten av september. Han overtar etter Synnøve Lyssand Sandberg, som nylig ble ny sjef i Oslo S Utvikling.

Som byggherredirektør vil Tunstad lede en avdeling som til enhver tid arbeider med mer enn 100 større og mindre byggeprosjekter over hele landet. De største prosjektene akkurat nå er det nye regjeringskvartalet, det nye veterinærbygget på Campus Ås der Veterinærinstituttet og Veterinærhøgskolen skal samlokaliseres, det nye Nasjonalmuseet og Livsvitenskapsbygget på Blindern.

Administrerende direktør Harald Nikolaisen er fornøyd med å få Tunstad med i toppledergruppen sin.

- Vi er veldig glade for å få Marius med på laget. Han har inngående kjennskap til bygg og prosjektgjennomføring, og ledererfaring fra både entreprenør- og byggherreroller. Jeg er sikker på at han vil bidra til å løfte Statsbygg ytterligere som en ledende byggherre, sier Nikolaisen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047