23948sdkhjf

Hun blir ny sjef for Plan- og Bygningsetaten

Siri Gauthun Kielland (56) innstilles som direktør for Plan- og bygningsetaten.

Kielland tiltrer stillingen i løpet av september 2019 og tar over etter Torge Railo som har fungert som midlertidig direktør siden 1. juni.

Arkitektnytt melder at det til sammen var 19 søkere på stillingen.

– Jeg ser med stor glede og ydmykhet fram til å ta fatt på oppgaven. Dagens byutvikling handler om å skape et godt og bærekraftig byliv for alle byens innbyggere og brukere. Framtidens Oslo former vi allerede i dag, og det er spennende å skulle få bidra i dette arbeidet sammen med Plan- og bygningsetatens dyktige medarbeidere i god dialog med innbyggere og utbyggere, sier Siri Gauthun Kielland i en melding.  

Kielland har utdanning som sivilarkitekt fra Universitetet i Trondheim – som i dag er NTNU – og kommer fra stillingen som direktør for Kultur, miljø og samfunn i Prosjekt Lillestrøm kommune.

Kielland har solid fagkompetanse innen Plan- og bygningsetatens fagområder og kan vise til omfattende erfaring innen endrings- og utviklingsprosesser. I tillegg viser hun svært god forståelse for arbeid i grenseflaten mellom politikk og forvaltning. Plan- og bygningsetaten vil få en svært kompetent leder i Kielland, og jeg har store forventninger til henne, sier byutviklilngsbyråd Hanna E. Marcussen ifølge Arkitektnytt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094