23948sdkhjf

Skal øke produktiviteten i byggebransjen

Operatører og interessenter over hele bransjen samles for en ny tilnærmingskonferanse.

- Byggebransjen har sett store vanskeligheter globalt når det gjelder effektivitet. Mens produksjonsindustrien bare blir bedre og bedre, ligger byggebransjen etter. Men det kan bli bedre hvis vi bruker en strukturert, datastyrt metode for å vise hva bransjen bør fokusere på. Hvilke valg bør du gjøre for å bli bedre? Hvordan får du maksimal nytte av dine investeringer? sier Spot Solutions’ Morten Stilling til Building Supplys danske søsterside, Licitationen.

Spot Solutions-selskapet ble startet nettopp derfor, for å adressere produktivitetsproblemet ved å arbeide systematisk med performance benchmarking.

Performance benchmarking - verdiskapende innsikt fra eksisterende data

Store mengder data genereres og samles i byggebransjen, f.eks. tids- og kostnadsdata i ERP-systemer, kontrakter og endringsforespørsler i BIM-systemer og kvalitets- og sikkerhetssaker i QHSE-systemer. Noen selskaper samler inn og bruker data mer systematisk enn andre.

Performance benchmarking sammenligner kunnskapen som er oppnådd gjennom datainnsamling og analyse for de enkelte byggeprosjektene, slik at man kan sammenligne ytelsen på tvers av prosjektene.

Dette betyr at du kan holde prosjekter opp mot hverandre og få innblikk i hvilke prosjekter som har utført de aller beste. verste og hvilke metoder og prosesser fungerer effektivt ineffektivt. Og ikke minst kan du bruke innsiktene i bransjen til å sammenligne din egen ytelse med resten av byggebransjens ytelse, igjen for å lære beste praksis.

På denne måten genererer performance benchmarking innsikt og forbedringer i ytelsen som gir bedre prosjekter med mindre avfall og mer profitt. Både til fordel for det enkelte selskap og til fordel for næringen som helhet.

Konferanse for alle som ønsker å gjøre det bedre

Spot Solutions holder i samarbeid med Autodesk konferansen "Lifting Construction", som er den første internasjonale konferansen om performance benchmarking i byggebransjen. Konferansen vil bli avholdt i London 20. juni 2019. Formålet er å dele kunnskap, og deltakelse er derfor gratis.

Listen over talere er utformet for å gi et bredt spekter av relevante perspektiver på datadrevet performance management generelt og performance benchmarking spesielt. Talerne representerer Autodesk, Strabag, Umdasch Group Ventures, Cadac Group og Birmingham City University.

De vil dele kunnskap, erfaringer og perspektiver på performance benchmarking, og dermed inspirere deltakerne til å komme i gang med å jobbe systematisk og strategisk med performance benchmarking for å forbedre produktiviteten til fremtidige byggeprosjekter.

Tid, sted og påmelding

‘Lifting Construction’ holdes ved America Square Conference Centre centralt i London

Dato: 20. juni 2019.

Deltagelse er gratis.

Påmelding og informasjon på Spot Solutions hjemmeside.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078