23948sdkhjf

Suksess-entreprenør flytter for å satse på nye områder

Eiqon, en bygg- og anleggsentreprenør under AF Gruppen, flyttet nylig bedriften fra Asker til Lier.

Dette melder Drammen Live 24.

Bedriften flyttet forrige måned inn i nye lokaler i Kjellstad Næringpark, som et resultat av mye vekst og et ønske om å ta del i industrien i Drammen.

Nettstedet melder av Eiqon i løpet av et år, fra 2017 til 2018, hadde en omsetningsøkning fra 261 millioner til 426 millioner.

– Det dreier seg faktisk bare om organisk vekst. I tillegg til at vi har fått flere kunder og oppdrag så er det en tendens til veldig mye gjenkjøp. Og det tyder jo på at kundene er fornøyde, sier daglig leder i Eiqon; Emil Eiternes til Drammen 24.

Eiternes forteller at bedriften, som holder på med alt fra råbygg i betong, nybygg og bruer til fasader, lykkes hovedsakelig på grunn av menneskene og fagkompetansen de har.

Daglig leder forteller at han håper at flyttingen av bedriften til rett ved innfartsåren til Drammen vil gi selskapet en enda større løft.

– Vi ønsket å flytte nærmere Drammen. Det skjer veldig mye i denne regionen som vi nå ønsker å bli en del av. I tillegg så er lokaliseringen med avkjørsel rett ut på E18 perfekt i forhold til logistikk, tilgjengelighet og ikke minst tilgang på kompetanse. Det er altfor mye fagkompetanse som lekker ut fra drammensregionen og havner Oslo-området i stedet. Noe av denne kompetansen ønsker vi nå å få tak i, sier Eiternes.

Les mer om saken hos Drammen 24 Live.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125