23948sdkhjf

Bane NOR signerte med lokalentreprenør

Mandag signerte Bane NOR kontrakt om lokale støytiltak i Drammen med bedriften RVS AS.

Den Hokksund-baserte entreprenøren får jobben med avbøtende tiltak på rundt 50 hus, samt støyskjerming av Lassebakken barnehage, skriver Bane NOR i en pressemelding

– Det er alltid hyggelig å signere kontrakt med en lokal helt, sier leder for Bane NORs utbyggingsprosjekt Drammen-Kobbervikdalen, Hanne Stormo.

Oppdraget RVS AS har sikret seg er på i underkant av 6 millioner. 

Vant anbudskonkurranse

Oppdraget omfatter en rekke støytiltak, blant annet utskiftning av vinduer, innvendig fasadetiltak, lydventiler og støyskjerm ved Lassebakken barnehage. Tre lokale entreprenører ble invitert til å gi tilbud, basert på erfaringen deres på feltet.

– Når vi skal bygge så omfattende gjennom en by, er det ekstra hyggelig at det drypper på noen lokale bedrifter. Det er viktig å ta vare på lokale entreprenører, sier prosjektsjef Hanne Stormo.

30 år med støytiltak

– Vi har jobbet mye med støytiltak, det er vår nisje. Vi har faktisk 30–års jubileum i år, sier Preben Holter Ellingsen.

RVS AS har hovedkontor i Hokksund, avdeling i Oslo og har rundt 40 ansatte. Dette er håndverkere som blir kurset jevnlig i faget sitt og som har god erfaring fra å jobbe hjemme hos folk som blir berørt av store utbyggingsprosjekter.

– Folk er stort sett positive når vi kommer hjem til dem, sier Holter Ellingsen.

– Ja, deres oppgave er jo å sørge for at de får det bedre, bekrefter Stormo.

Oppstart i sommer

Planlagt oppstart for arbeidet er uke 28, i Lassebakken barnehage med utskifting av vinduer, fasadetiltak og noe forbedrende arbeider til støyskjerm for barnehagen.

I august starter arbeidet med støytiltak på 53 boliger for området Sundhaugen/Austad

Denne entreprisen skal være ferdig 1. februar 2020. Alle berørte for støytiltak er blitt kontaktet av Bane NOR. 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11