23948sdkhjf

Oslo-entreprenør kjøper opp Vestfold-bedrift

1. april ble CC Betong AS kjøpt opp av entreprenørbedriften Hallmaker AS, et selskap under Hallmaker Group.

Den Holmestrand-baserte bedriften har tidligere jobbet som underleverandør på flere av Hallmakers prosjekter.

– Vi er opptatte av å styrke vår kompetanse i Hallmaker. Samtidig ser vi en stor fordel i å kunne kontrollere en enda større del av våre leveranser. Det vil sikre tidlig og riktig prosjektering av løsninger, som vil ytterligere sikre god kvalitet på utført arbeid, bedre organisering av og mer effektiv fremdrift i totalprosjektene, sier Rune Martini, konsernsjef i Hallmaker Group.

– Oppkjøpet av CC Betong åpner for at vi bedre kan tilby totale løsninger også for våre Rubbhaller, og således mener vi at styrket kompetanse innen betong også vil bidra til økt konkurransekraft i dette forretningssegmentet, fortsetter Martini i pressemeldingen.

– For oss i CC Betong var valget enkelt da vi fikk forespørselen om et mer formalisert samarbeid. Hallmaker er et selskap vi kjenner godt gjennom flere år, og vi vet at den typen prosjekter vi primært nå vil jobbe med, passer oss godt, sier Christian Eyde, daglig leder i CC Betong AS.

CC Betong beholder plasseringen sin på Bentsrud i Holmestrand, og er, ifølge pressemeldingen, på jakt etter flere betongarbeidere som vil ha base i Holmestrand.

– Vi skal ansette både fagarbeider i betong, samt ny driftssjef den kommende perioden, sier Eyde.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082