23948sdkhjf

Etabler plangruppe i Ålesund

Asplan Viak har et ledende fagmiljø innen planlegging. Nå utvider selskapet gjennom etablering av en faggruppe for Plan også i Ålesund.

- 1. april begynner sivilarkitekt Renate Giske på vårt lokalkontor og blir da del av et nasjonalt kompetansemiljø bestående av 175 engasjerte planfolk. I tråd med Asplan Viaks forretningsfilosofi, kombinerer vi stor nasjonal kompetanse med lokal tilstedeværelse for å sikre de beste løsningene for våre oppdragsgivere, skriver bedriften i en pressemelding.

Selskapet er «svært» fornøyd med å få en plangruppe på plass i Møre og Romsdal.

- Dette har vi ønsket oss lenge og det gleder oss at vi kan tilby våre kunder førsteklasses planbistand fra et lokalt kontor. Vi ønsker Renate hjertelig velkommen og ser fram til et godt samarbeid i årene fremover, sier kontorleder Molde og Ålesund, Toril Nøsen Nyland.

Giske bringer lang erfaring og bred kompetanse inn i planmiljøet, og har de siste 15 årene drevet egen virksomhet gjennom de Ålesunds-baserte arkitektkontorene Miro Arkitekter og Liten Skala. Giske har også undervisningserfaring fra Bergen Arkitekthøgskule. 

- Jeg gleder meg til å bli en del av Asplan Viaks brede kompetansepool innen planlegging. Jeg vil være opptatt av å videreutvikle en god dialog med kundene i Møre og Romsdal, og sammen med de ta fatt på små og store utfordringer. Jeg ser frem til å bli en del av Asplan Viak- laget, der visjonen for planlegging er å forme samfunnet – og se mennesket, sier seniorrådgiver Renate Giske.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094