23948sdkhjf

Han blir ny administrerende direktør for GK Norge

Are Strøm (47) blir ny administrerende direktør i GK Norge, med totalansvaret for virksomheten i selskapene GK Inneklima, GK Elektro, GK Rør og GK Sikkerhet. Han tiltrer stillingen 15. august.

Strøm er utdannet sivilingeniør fra NTNU (1997), og har i tillegg en Executive MBA fra Instituto de Empresa i Madrid (2003). Han går til GK fra stillingen som leder for NCC sin byggvirksomhet i Norge. Han har lang og variert erfaring fra lederstillinger, rådgivning og styrearbeid, blant annet som administrerende direktør i Holte Group, konsernsjef i Norstat og 6 år internasjonalt med ledelse av prosjekter og operasjon for Schlumberger i Vest Afrika og Holte Group i Spania.

– Jeg er meget fornøyd med å få Are Strøm inn som leder for vår samlede virksomhet i Norge. Are er en strategisk og resultatorientert leder med inngående kjennskap til den norske byggenæringen. Hans erfaring og bakgrunn vil bidra til å forsterke vår posisjon som en ledende teknisk entreprenør og driftspartner, sier konsernsjef Kim Robert Lisø i GK Gruppen.

GK Norge har nærmere 2 200 medarbeidere og er, med en årsomsetning over 5 milliarder kroner, en ledende leverandør av teknikk i bygg i Norge. GK har 50 kontorer i hele Norge som leverer smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet.

– GK er et spennende, norsk selskap med en stolt historie. Jeg gleder meg til å bidra til å gjøre GK til Norges og Nordens ledende på tekniske installasjoner i bygg. GK besitter mye kompetanse og det blir spennende å jobbe med så mange dyktige ledere og medarbeidere, sier Are Strøm.

Strøm vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Han tiltrer stillingen 15. august og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

 

 

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094